Jdi na obsah Jdi na menu

Pomozte nám uspořádat vánoční výstavu

11. 11. 2007
Vážení přátelé, dlouhotřebováci,

brzy se opět rozzáří svíčky na adventních věncích a zakrátko tu bude Štedrý den a s tím spojené nejhezčí svátky v roce. Obec Dlouhá Třebová si tradiční advent hodlá letos zpříjemnit několika akcemi, se kterými se můžete seznámit na těchto stránkách a o kterých budete informováni i prostřednictvím letáčku.

Jednou ze součástí předvánočních počinů bude i Vánoční výstava, která bude instalována ve výstavní síni Obecního úřadu. A tady se obracíme na Vás dámy, ale i pánové - s žádostí o spolupodílení se na přípravě této výstavy.

Máte zručné ruce, děláte si v rodině adventní věnce, svícinky, ale cokoliv dalšího, co souvisí s vánoční tématikou ? Podělte se o Vaši inspiraci s ostatními. Do 30. listopadu nám doručte Váš výtvor, výrobek, ale i třeba pěkný pohled, obrázek. Shrňme to - fantazii se zkrátka meze nekladou.

Výrobky budeme shraňovat v obecní výstavní síni, kde je budeme vybírat 30. listopadu, ale v případě Vašeho zájmu můžete kdykoliv zkontaktovat zástupce Kulturní komise obce Lamplota Martina a Školní komise obce Kubištovou Alenu s Vašimi náměty, nabídkami, s pomocí.

Předem moc děkujeme za Vaši aktivitu.