Jdi na obsah Jdi na menu

Poděkování

22. 10. 2010

Obrazek

 

Vážení dlouhotřebováci,
 
upřímný šok jsem zažil minulý víkend, když jsem čekal na výsledky voleb do obecního zastupitelstva. Po vyhlášení výsledků jsem dlouze přemýšlel, kde se vzalo tolik důvěry Vás, k mé osobě. Snad jako Karel Gott bych odpověděl „ Tohle jsem skutečně nečekal“ ,ale na rozdíl od něj jsem to opravdu nečekal.
 
Děkuji Všem, kteří v oba dva dny odevzdali hlasy kandidátům na všech kandidátkách, Vaší účastí u voleb jste dokázali, že Vám osud obce není lhostejný. Rovněž mě samozřejmě potěšila výhra naší kandidátky, byť stejně dobře vím, že to není o nějaké politice, individuálních výkonech, ale o lidech.  Většina kandidátů soudě podle Vašich hlasů Vaší důvěru neztratila a vedou obec dobrým směrem.
 
S Vašimi hlasy se budu snažit vypořádat jak nejlépe budu umět, abych dostál Vaší důvěře a nebyly to zbůhdarma vyhozené preferenční hlasy.  
 
Neberte toto poděkování jako symptom nějakého přehnaného přesvědčení o vlastní výjimečnosti, beru to jako úspěch kolektivu, za který budu rád pracovat - jako v minulosti, byť poprvé v rámci zastupitelstva,ale nedalo by mi, kdybych nepoděkoval  Všem, kteří zaškrtli moje jméno. Není to jen projev elementární slušnosti, ale skutečně to má vyjadřovat úctu před Vaším rozhodnutím. Budeme Vám naslouchat a poctivě zastupovat celé čtyři roky. Nebojíme se toho, když cítíme Vaší podporu.
 
My v práci nezačínáme, my v ní pokračujeme.
 
Vážení dlouhotřebováci, děkuji Vám.