Jdi na obsah Jdi na menu

Omluva věrným návštěvníkům stránek

10. 2. 2009

Vážení přátelé,

.

dovolte mi, abych se úvodem omluvil za velké a nebývalé prostoje mezi jednotlivými aktualizacemi těchto stránek, které budou bohužel trvat ještě nějaký ten čas, respektive období. Jedná se o zvýšený zápřah ve školních povinnostech, kterým se nyní musím věnovat přednostně.

.

Věřím, že mé důvody pochopíte a budete i nadále našim, vašim stránkám věrni. I nadále sem budou umísťovány přednostně informace o obci Dlouhá Třebová - její historii a dalších záležitostech, které se k této nádherné obci pojí.

.

S pozdravem

Martin lamplot - studující kronikář obce:o)

.

Děkuji za pochopení Vám všem.

.

Vaše návštěvnost mě neobyčejně těší a i pro Vás přehled uvádím shrnutí návštěvnosti stránek za poslední období. Hodnoty přístupů - namísto slov - vypovídají čísly o tom, že se ke stránkám, které v červnu oslaví tři roky svého trvání - rádi vracíte.

.

Zatímco na stránkách umístěné počítadlo zaznamenává každé načtení stránek, v grafech uvádíme hodnoty, které jsou naměřeny počítadlem estranek.cz, které zaznamenává pouze první přístup - vždy z jednoho počítače, respektive z jedné IP adresy. A ani tady si stránečky nevedou vůbec špatně.

.

Obrazek

Obrazek

.

Děkuji Vám a přeji vše dobré. Váš kronikář obce.