Jdi na obsah Jdi na menu

Hřebčín Karlen na internetu

10. 2. 2009

Hřebčín Karlen

S koňskými miláčky z Hřebčína Karlen se občané obce Dlouhá Třebová mohli setkat již nejednou na nejrozličnějších kulturních akcích, kterých byly součástí např. projížďky na koních, nebo v kočáře. Mnozí z Vás si možná vzpomenou na příjezd sv. Martina v roce 2007, který přijel s bílou kobylkou, která svůj úkol zvládla s bravurou sobě vlastní a předvedla se v plné kráse, což bylo možné jenom díky ochotě majitelů Hřebčína Karlen -  Lenky a Radka Kašparových.

.

Nyní koníci a klisničky vykouknou zpoza svých ohrad do celého světa, protože Hřebčín Karlen spustil i internetovou prezentaci, kde se návštěvník má možnost seznámit nejen s činnostmi a poskytovanými službami výše uvedeného Hřebčína Karlen, ale také s informacemi o chovaných koních jako takových. Součástí stránek je také interesantní fotogalerie, na které se koně představují i vizuálně. Návštěva stránek Vám rozhodně rozšíří obzory a pomůže zatraktivnit volný čas Vám i Vašim blízkým - to v tom případě, že se třeba rozhodnete využít některou ze služeb, které majitelé nabízejí..

.

Přejeme koníkům, jejich majitelům a konečně i stránkám - jakožto Hřebčínu samotnému , mnoho spokojených návštěvníků. Stránky naleznete zde.